Norton Rose Fulbright

Norton Rose Fulbright

THE CLIENT

Norton Rose Fulbright
Singapore, Singapore

THE CHALLENGE

Norton Rose Fulbright’s exisiting office saw a few limitations. Corridors were narrow, there were a lack of collaborative spaces and large-sized meet rooms were underutilized. This created a clinical environment where the team culture was not brought out effectively. The challenge was to balance professionalism in a global, world-class law firm with a sense of belonging and comfort where people can bring their whole self to work, true to vision.

THE SOLUTION

A semi-open workspace was designed for Norton Rose Fulbright. Restrictive full height walls were replaced with an acoustically treated workspace so that staff were granted privacy while gaining visibility of the workspace. Smaller collaborative spaces were introduced for casual meetings, with a convertible reception area that doubled up as a sizeable open area for events, social gatherings, staff activities etc.

THE COLLECTIVE

Graphite Studio, m.lab project, Paperspace