Please add Image or Slider Widget in Appearance Widgets Page Banner.
If you would like to use different Widgets on each page, we reccommend Widget Context Plugin.

Sky Rocket

THE CLIENT

Sky Rocket

THE CHALLENGE

As a premier English education center, creating an immersive learning space with an emphasis on play is vital to support Sky Rocket’s interactive teaching methods. The primary challenge was fitting in a reception, parent’s area, playground, and 4 classrooms in 4000sqf.

THE SOLUTION

The space was driven by a strong design narrative to engage the children’s imagination and encourage them to explore. For example, the reception area features a spaceship, signifying that they are about to enter a different world. Additionally, through clever space planning with a fluid layout, the space was maximised without compromising on design quality.

THE COLLECTIVE

Collective Studio

PROJECT DETAILS:

Project: Sky Rocket

Location: Thailand

Size:  4,000 Sq.ft.

Project Completed: 2018

Type: Retail

Industry: Education Center

Collective: Collective Studio, Paperspace